Mainos

Spice Girls riitelee uuden albumin julkaisusta

Eronnut ja yhteen palannut Spice Girls on uusien ristiriitojen edessä. Tyttöbändi suunnitteli uuden albumin julkaisua, mutta nyt Victoria Beckham, Emma Bunton ja Geri Halliwell vastustelevat ajatusta.

Spice Girlsin ennen kuulemattomien kappaleiden piti päätyä uudelle albumille. Mel C ja Mel B kokosivat 60 kappaletta, jotka olivat ehdolla julkaistavaksi. Kappaleet on nauhoitettu viimeisen 15 vuoden aikana. Yhtyeen voimakaksikko oli sitä mieltä, että ennen kuulemattomien biisien joukosta löytyisi takuuvarmasti ainakin neljä hittisinkkua, kertoo dailymail.co.uk.

– Molemmat Melit haluavat avata bändin tuotantoa uudelle fanisukupolvelle ja pitää Spice Girlsien muiston elossa, tähtien lähipiiristä kerrotaan.

Ajatus julkaisusta saattaa kuitenkin kaatua, sillä yhtyeen kolme muuta jäsentä, Victoria Beckham, Emma Bunton ja Geri Halliwell, eivät halua uutta Spaissari-albumia julki. Victoria Beckham haluaa keskittyä perhe-elämään sekä muotiuraansa, ja kaksi muuta ovat ottaneet ex-manageri Simon Fullerin kannan: aika ei ole heidän mielestään oikea.

Julkaisusuunnitelmat olisivat sopineet yhteen suunnitteilla olevan Spice Girls -musikaali Viva Foreverin kanssa. Musikaalia päästään kuulemaan vuonna 2012.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.