Mainos

Sotshissa panttivankidraama

Etelä-Venäjällä Sotshin lähellä sijaitsevassa lomakohteessa on meneillään kaappausdraama. Kaksi miestä pitää siepattuna viittä panttivankia. Siepparit ovat muuttaneet vaatimuksiaan sieppauksen aikana.

Panttivankeja pidetään keskeneräisessä hotellissa

Nyt he vaativat enää vain 30 miljoonan dollarin lunnaita. Alunperin vaatimuksiin kuuluivat kaikkien Venäjän vankiloissa olevat tshetsheenien vapautus ja pääsy presidentti Vladimir Putinin puheille. Kaappareiden vankeina on keskeneräisen hotellirakennuksen viisi rakennustyöläistä. Kaksi työläistä ehti kaappauksen alussa paeta hyppäämällä ikkunasta.

Sisäministeriön mukaan kaapparit heittivät talosta ulos videokasetin, joka sisälsi kaappreiden vaatimukset ja kuvia panttivangeista. Heidän kerrotaan olevan sidottu patteriin. Viereen on asetettu bensakanisteri.

Puolustusvoimat selvittelevät kaappaustilannetta yhdessä poliisin kanssa

Venäjän viranomaiset ovat sulkeneet pois sen mahdollisuuden että tshethseenisissit olisivat siuppauksen takana. Sisäminsteriön mukaan toinen kaappareista on äskettäin mielisairaalasta päässyt pohjoisosetialainen mies ja toinen on venäläinen narkomaani. Viranomaiset ovat kertoneet yrittävänsä vapauttaa panttivangit neuvottelemalla. Vahvasti aseistettujen erikoisjoukkojen tuominen paikanpäälle viittaa kuitenkin siihen että poliisi yrittää ratkaista tilanteen nopeasti rynnäköllä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.