Mainos

Sotilaspukuiset kiersivät illalla Krimin hotelleja

Maastopukuiset joukot kiersivät illalla ainakin kahdessa hotellissa Krimin niemimaan pääkaupungissa Simferopolissa illan aikana.  

Noin 30 aseistettua ja naamioitua miestä saapui hotelli Moskovaan alkuillasta. Eräs paikalla ollut median edustaja kertoi STT:lle, että heille oli aluksi kerrottu kyseessä olevan harjoitus. Joukot olivat kuitenkin ilmeisesti etsineet jotain.  

Hotellissa oli paljon kansainvälistä mediaa, joka kuvasi heitä. Median edustajat kertoivat STT:lle, että ilmeisesti tästä suivaantuneena aseistetut miehet rikkoivat veitsellä muutaman toimittajan kameran muistikortin.  

Myös STT:n käyttämässä Marseille-hotellissa kävi iltayhdentoista aikaan noin kahdeksan miehen joukko, joka oli pukeutunut virkapukuihin.  

STT:n toimittaja ja kuvaaja olivat juuri tuolloin hotelli Moskovassa, eikä miehiä enää näkynyt Marseille-hotellissa heidän saavuttuaan paikalle. Hotellin vastaanottovirkailija kertoi, että miehet olivat etsineet jotain, mutta hän ei tiennyt mitä.  

Hotellin asukas arveli, että kyseessä voisi olla alueen itsepuolustusjoukot. Miehet olivat liikkeellä ilmeisesti henkilöautoilla.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.