Mainos

Sotaveteraanin auto töhrittiin rasistisin ilmauksin – autoliikkeeltä mykistävä teko

Miehen auto töhrittiin rasistisin ilmauksin Arkansasissa Yhdysvalloissa. Sosiaalisessa mediassa levinneet kuvat autosta saivat autokaupan auttamaan sotaveteraania.

Arkansasilainen Reshod Johnson oli pysäköinyt autonsa työpaikkansa ulkopuolelle hakiessaan tuoleja poikansa syntymäpäiväjuhliin. Kun Johnson palasi autolleen oltuaan poissa vartin, huomasi hän tavaroitaan leviteltynä pitkin katua. Lisäksi hänen autoonsa oli maalattu spraymaalilla rasistisia graffiteja.

Johnsonin ystävä oli huomannut kahden miehen pakenevan paikalta punaisella kuorma-autolla. Johnson teki tapauksesta rikosilmoituksen poliisille. Hän joutui jatkaa ajamista rasistisin ilmauksin tuhritulla autollaan, sillä hänellä ei ollut varaa poistaa törkeyksiä auton maalipinnasta.

Johnson kertoi paikalliskanavan haastattelussa, että teko tuntui läimäykseltä vasten kasvoja ja ihmetteli, mitä hänen kaltainen sotaveteraani oli tehnyt ansaitakseen vihat niskaansa. Hän totesi myös, että tällaisesta käytöksestä pitäisi jo olla päästy yli.

Satunnainen ohikulkija huomasi tärvellyn auton ja jakoi siitä kuvia Facebookissa. Kun kuvat levisivät sosiaalisessa mediassa, toivat ne Johnsonin tapaukselle paljon huomiota.

Paikallinen autokauppa huomasi kuvat myös ja päätti auttaa Johnsonia. Kauppa antoikin hänelle uuden auton joululahjaksi ja sanoi, että se oli pienintä mitä he saattoivat tehdä auttaakseen viharikoksen uhriksi joutunutta veteraania.

Lähde: Auto Blog

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.