Sorrutko sinä näihin seksimokiin?

Pitkässä suhteessa seksi yleensä väljähtyy, mutta mistä se johtuu? Katso, sorrutko sinä näihin mokiin, jotka väistämättä laimentavat seksielämää.

Kukaan ei aloita parisuhdetta ajatellen, että muutaman vuoden päästä suhteessa harrastetaan seksiä kerran kuussa eikä sekään ole niin hyvää kuin alussa. Silti jossain vaiheessa huomaa, että television katselu on paljon mielenkiintoisempaa kuin kumppanin riisuminen alasti. The New Rules of Marriage -kirjan kirjoittaja, perheterapeutti Terry Real kertoo muiden asiantuntijoiden kanssa, mistä seksin väheneminen johtuu. Käy läpi nämä seksintappajat ja etsi seasta oma mokasi!

Seksintappaja 1: Pissaaminen miehesi nähden

Et ole koskaan tuntenut oloasi yhtä mukavaksi kenenkään miehen kanssa. Hienoa. Mutta vain koska voit jättää vessan oven auki tai valkaista käsikarvasi hänen läsnäollessaan, ei tarkoita, että sinun pitäisi tehdä niin.

– Totta kai on pareja, jotka piereskelevät toistensa edessä, ja heille se toimii. On silti hyvä idea olla huomaavainen eikä liian holtiton. Holtittomuus on kotoista, kuin veljen tai siskon käytös. Se on intiimiä, mutta ei kiihottavaa, Real sanoo.

Myös flanelliyöpaita kannattaa välillä jättää kaappiin.

– Jos pukeudut niin, että tunnet olosi epäseksikkääksi, tunnet olosi aina sellaiseksi, muistuttaa The Good Girl's Guide to Bad Girl Sex -kirjan kirjoittaja Barbara Keesling.

Toisin sanoen, jos et tunne oloasi seksikkääksi, puet yllesi mitä tahansa nukkumaan mennessäsi, jolloin tunnet olosi vielä vähemmän seksikkääksi.

Seksintappaja 2: Sängyn kuorruttaminen pehmoleluilla

Jos lempipehmosi ovat vallanneet sängyn, viestit, että sänky on halimista, ei intohimoa varten. Myös liian röyhelöinen prinsessamakuuhuone saattaa tappaa himot.

– Se kertoo, että 'Olen lapsellinen, pieni tyttö enkä siksi seksuaalinen', Keesling kertoo.

Seksintappaja 3: Television jättäminen auki

Halimista sinun, hänen ja digiboksin kanssa: mitä vikaa siinä voisi olla? Ei mitään, mutta se ei juurikaan innosta seksiin. Italialainen tutkimus paljasti, että parit, joiden makuuhuoneessa on makuuhuone, harrastavat seksiä puolet vähemmän kuin ne, keiden makuuhuoneesta telkkua ei löydy.

– Ulkomaailman tuominen intiimiin tilaan vähentää intiimiä tunnelmaa partnerin kanssa, kertoo Intimate Growth Partnersin perustaja Lana Holstein.

– Laita ainakin huivi television päälle, jotta unohdatte sen olemassaolon.

Seksintappaja 4: Seksillä kiristäminen

Monet naiset harrastavat seksiä saadakseen miehensä hyvälle tuulelle ennen kuin paljastavat tuhlanneensa omaisuuden uuteen käsilaukkuun tai pidättäytyvät seksistä, kunnes mies lupaa ostaa uuden pesukoneen.

– Kun seksin harrastaminen on sinun päätösvallassasi, valtasuhteenne joutuvat epätasapainoon. Se voi johtaa katkeruuteen, Keesling sanoo.

– Seksin tarkoitus on tuottaa nautintoa molemmille, Keesling muistuttaa.

Seksintappaja 5: Teeskentely

Hän käytti suuren osan illasta sinun tyydyttämiseesi, mutta et tunne mitään. Olet väsynyt ja stressaantunut. Se ei oikeastaan ole hänen vikansa, ja tuntuisi helpolta ratkaisulta teeskennellä orgasmi. Mutta älä tee niin. Ensinnäkin teeskentely on epärehellistä.

Toiseksi:

– Se aiheuttaa lisää välimatkaa sinun ja kumppanisi välille, Real varoittaa.

Jos teeskentelet orgasmin suojellaksesi miehen egoa, et saa orgasmeja, ja teet kaiken lisäksi myös ylimääräistä työtä, jotta hän uskoisi, että saat.

– Olet päättänyt, että hän pahoittaisi mielensä, joten sinun täytyy hyvitellä hänen egoaan, ennen kuin hän edes tuntee mielipahaa, Holsten selittää.

– Se on loputon suo – teet henkisen työskentelyn hänen puolestaan eikä se ole sinun roolisi parisuhteessa.

Eikä miehen tunteiden pohtiminen omiesi kustannuksella kiihota sinuakaan.

Seksintappaja 6: Existä puhuminen

Rehellisyys sängyssä ei tarkoita kaiken paljastamista. Vaikka mainitsisitkin muut miehet vain vakuuttaaksesi, ettei kukaan ole vetänyt vertoja nykyiselle miehellesi, on silti viisainta jättää entiset heilat kokonaan pois keskustelusta.

– Miehet tulevat epävarmoiksi. Se ei johdu siitä, että hän pitäisi sinua lutkana, mutta hän pelkää, ettei vedä vertoja edellisillesi, Real sanoo.

Ja oikeastaan miehesi haluaa mieluummin uskoa (oli todisteita tai ei), että hän on tarjonnut parasta seksiä kaikille tapaamilleen naisille, erityisesti sinulle. Ei tarvitse omata tutkintoa tietääkseen, ettei jokainen mies voi millään olla jokaisen kaatamansa naisen paras seksikumppani. Sinulla on voinut olla kaksi tai 20 ikimuistoista hetkeä ennen häntä, mutta nyt on hetki olla hiljaa. Se ei satuta ketään, jos miehesi säilyttää illuusionsa, jolloin hän myös pysyy itsevarmana. Seksi itsevarman miehen kanssa on paljon hauskempaa kuin seksi miehen kanssa, joka panikoi siitä, pystyykö hän yhtä hyvään kuin exäsi.

Seksintappaja 7: Hyvä äiti, huono vaimo

Et rakasta miestäsi yhtään vähemmän, vaikka saitte lapsen. Ehkä rakastat häntä enemmän. Mutta et olisi ensimmäinen äiti, joka häkeltyy vauvan aiheuttamista tunteistaan niin paljon, että näännyttää itsensä hoivaamalla. Kun olet halinut ja ollut kuolattavana koko päivän, et halua enää halia kenenkään kanssa illalla. Se on ymmärrettävää, mutta se yleensä tarkoittaa, että kieltäydyt seksistä yhä useammin. Ehkä niin usein, että hän lakkaa kysymästä.

– Tarvitset päivän aikana tauon, jolloin voit mennä kylpyyn, lukea ammeessa, olla hetken itseksesi, jottai voit saada takaisin yhteyden vartaloosi, ennen kuin voi olettaa, että antaudut hänelle, Holstein sanoo.

Muista, että kyse ei ole vain hänestä, vaan pidät näin huolta myös omista tarpeistasi.

Seksintappaja 8: Kohtelet häntä kuin tyttöystävääsi

Muistatko, kun raahasit hänet kenkäkauppaan, ja pyysit häntä esittämään rehellisen mielipiteensä kengistä? Kun pääsitte kotiin, halusitko repiä vaatteet hänen yltään? Niinpä.

Vaikka sinä nautit ostoksilla pyörimisestä ystäviesi kanssa, ja vaikka hän on paras ystäväsi, se ei silti tarkoita, että hän on paras mahdollinen seuralainen shoppailureissulle.

Miehen raahaaminen kenkäsostoksille ei tee hyvää seksielämälle, sillä tarvitset myös ystäviäsi. Kun vietät aikaa ystäviesi kanssa, osaat arvostaa enemmän asioita, joita vain miehesi voi tarjota.

MTV3/Helmi

Lähde: redbookmag.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja