Mainos

Sopivassa suhteessa: Yliampuvat mahtipullat

Helmen uusi blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa Elli saa reklamaation keittotaidoistaan. Valittajana on kaiken lisäksi oma mies!

Elli Mäkilä on 31-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla - rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa mies soittaa kotiin valittaakseen eväistään.

"Alkuviikosta tapahtui jälleen se, jota olen pelännyt siitä lähtien kun se kerran aiemmin kolahti kohdalleni. Sain puhelun töihin. Eikä minkä tahansa puhelun, vaan reklamaation. Ensimmäisen kerran kun kohtasin oman inhimillisyyteni – joka hyvin harvoin tapahtuu – mies soitti niin ikään töihin kertoakseen, että hänen eväsleipänsä olivat liian masentuneen näköisiä, jotta niitä olisi iljennyt syödä. Olin ahtanut ne liian pieneen eväslaatikkoon. Mutta tällä kerralla en päässytkään niin helpolla."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.