Sopivassa suhteessa: Uhrasin avioliittoni, nyt tulen koteihinne!

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Nyt hänellä on lukijoilleen jymy-yllätys!

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli kertoo viime viikolla vihjaamastaan yllätyksestä lukijoille.

"Sopivassa suhteessa – Rakkausruokia ja pikkuvaimon salaisia niksejä” ei enää ensi viikolla olekaan sitä, vaan "Sopivassa suhteessa – Muiden kanssa”. Minä tulen koteihinne, parisuhteisiinne, uniinne ja perinnönjakoonne. Minä kerron kaikille, miksi lapsenne on kuolaava ja huonosti käyttäytyvä idiootti, miksi miehelläsi on rakastajatar ja miksi sinua vihataan työpaikallasi.

Ensi viikosta alkaen minä käsittelen teidän ihmissuhteitanne, miestenne käytöstapoja, lapsuuden traumojanne, kulissejanne, leviävän perseen tieltä kutistunutta itsetuntoanne ja elämätöntä elämäänne. Now how do you like that?"

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.


MTV3/Helmi

Kuva: Elli Mäkilä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja