Mainos

Sopivassa suhteessa: Terveisiä turvotuksesta!

Helmen uusi blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa Elli tasapainottelee hormonitoimintansa aallonharjalla.

Elli Mäkilä on 31-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli, pms-hirviö kävi kirjan julkistamistilaisuudessa ja kokkasi kerrassaan lihottavaa herkkua, Club sandwichejä.

"Alkuviikosta pms-hirviö Mäkilä kävi keimailemassa Like Kustannuksen tiloissa Hullu Akka! –kirjan julkkareissa. Allekirjoittanut kun on yksi kirjaan kirjoittaneista tapauksista. Halusin omalla läsnäolollani rohkaista uusia ja nousevia kykyjä, romanschatzeja ja elinareenkoloita – kiva että saivat kirjan kautta mahdollisuuden. L. olin kirjoittajista se, joka istui yksin suklaakulhon vieressä sillä välin, kun tärkeitä ihmisiä haastateltiin. Olin myös rakkaan ystäväni Piitu Uskin ”kukkakeppi”, kuten hän muotoili. Hikoilin itseni kuitenkin tavalla tai toisella takaisin Lohjalle, jossa mies ihmetteli miksi en lähtenyt muiden kanssa juhlimaan. Katsoin miestä silmät leiskuen. Mies ei toistanut kysymystään vaan kiirehti turvahuoneeseensa – autotalliin. Mielestäni hänen kannattaisi nähdä tämä aika kuukaudesta hyvänä mahdollisuutena kehittää itseään ihmisenä eikä olla aina pms-oireitteni aikaan niin poikkeuksellinen ja täydellisen väärässä, kaikessa, koko ajan. Ihme ukko."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.