Sopivassa suhteessa: Miesten täytyy antaa saunoa ja rellestää

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Ellin mukaan miehet tarvitsevat saunailtoja ja oleilua ilman naisia.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli puhuu miehistä ja miesten ystävistä. Poikien pitää saada olla poikia!

"Poikien täytyy antaa välillä saunoa ja rellestää keskenään. Pojat tarvitsevat poika-aikaa, enkä tarkoita tätä lainkaan homoseksualistisella tavalla. Poikien täytyy saada vetää holtittomat humalat ja painia alasti, ja tarkoitan tätä täysin heteroseksualistisella tavalla. Ei niin, että homoseksualisteissa olisi mitään vikaa.

Jos mies ei pääse välillä nollaamaan, se menee jumiin. Voisi verrata naisen tapaan kadottaa läsnäolonsa avioliitossa, mikäli mies unohtaa annostella tarvittavan määrän hellyyttä ja söpöstelyä. Siinä sitä sitten ollaan. Turhautunut ja elämäänsä tylsistynyt mies ja ikkunasta roskakuskin perään huokaileva vaimo.

Oma mieheni saunottaa puolet Etelä-Suomen rekkakuskeista aina, kun olen vähän pitemmällä työmatkalla."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja