Mainos

Sopivassa suhteessa: Kunnioita kumppania

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa blogisti muistuttaa, että kumppania tulee kunnioittaa.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli puhuu kumppanin kunnioittamisesta.

"Mieheltä meni monta, monta vuotta ennen kuin edes jollain tasolla ymmärsi, ettei pikkuvaimoa voi muuttaa mielensä mukaan eikä sitä saa edes yrittää. Siitä ei seuraa muuta kun itkupotkuraivari, kun neljättä kymmenettään käyvä nainen heittäytyy Prisman lattialle ja kieltäytyy käyttäytymästä niin kuin aikuinen. Herra Mäkilä ymmärsi, että asuu nyt taiteilijan kanssa, jonka kakku saattaa räjähtää uuniin, leivistä voi tulla keilapalloja ja ikkunoissa saattaa pesun jäljiltä olla sälekaihtimien kanssa kivan ruudukon muodostavia raitoja. "

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.