Sopivassa suhteessa: Kaloritonta gourmeeta

Helmen uusi blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa Elli kokeili kokata kaloritonta ruokaa ja haaveili erään julkisuuden henkilön hauiksesta.

Elli Mäkilä on 31-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli yritti saada aikaan ihanan illallisen mahdollisimman pienellä kalorimäärällä.

"Itsekin epäilin otsikkoa, mutta tunnustan se todeksi. Tosin tähän on hyvä syy! Katsoin nimittäin keskiviikkona sivusilmällä erään kanavan erästä ruokaohjelmaa, jossa fitness-ternikapseli-hauisnainen Jutta Gustafsberg valmisti vierailleen illallista. Kaloritonta sellaista. Kaupassa käydessään hän tarkisti jokaisen purnukan kyljestä kalorimäärät ja paiskasi kärryyn muun muassa erästä sokeritonta mehutiivistettä. Jos ihminen kerran yrittää syödä terveellisesti, niin millä helvatan logiikalla juostaan kuitenkin suoraan E-ainemiinoihin? Hyi yööök."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat