Sopivassa suhteessa: Jätä kaikki ja rakasta

Helmen blogistin huomioita ihmisrodun käytösmalleista. Elli kirjoittaa sielunkumppanuudesta ja rohkeudesta lähteä väärästä suhteesta yhteisestä asunnosta tai lapsista huolimatta.

Elli Mäkilä on 1978 syntynyt toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Mäkilän yhteenvedot ihmisrodun päättömyydestä saavuttavat kotikeittiössä sarkastisen kypsyysasteen.

Tällä kertaa Elli kirjoittaa sielunkumppanuudesta ja kaiken mullistavasta rakkaudesta.

"Olen siis seurannut ihmisiä suhteissaan ja muodostanut teorian siitä, että meillä jokaisella on olemassa se Yksi Oikea. Se yksi ihminen, vertaisesi sielu, jonka kohtaat tavalla tai toisella jokaisessa elämässä (varoitin tästä epäkristillisestä sävystä jo edellisessä postauksessa). Joskus vaan käy niin, että olet hätäpäissäsi jo rynnännyt naimisiin ja kuvittelet, että lisää koottavia kalusteita nakuttamalla pidät myös kulissit pystyssä.

---

Ei voi olla synti ja paha asia, jos päätät elää sen ihmisen kanssa, jota kaipaat joka päivä, kun hän ei ole vierelläsi. Ei voi olla paha asia, jos lähdet suhteesta, jossa et voi kokea sitä, mitä Yhden Oikean kanssa koet. Miksi maailma antaisi teille niin suuren onnen, jos se ei olisi oikein? Tekisit jo palveluksen kaikille – myös tulevalle ex-miehelle kuin lapsillesikin, jotka kyllä tasan tarkkaan näkevät, että äiti palasi kauppareissulta ilman sydäntään."

No Sex and Helsinki

Samasta aiheesta, eli siitä yhdestä ainoasta oikeasta, kirjoittaa myös No Sex and Helsinki -sinkkublogin Puuma JR.

"Onko se totta? Voiko keneenkään rakastua ensisilmäyksellä? Kun ei vielä tunne tätä tai tiedä tästä mitään. Onko tämä oikeasti mahdollista vain elokuvissa? Ovatko pienestä pitäen nähdyt elokuvat saaneet meidät vain odottamaan sitä oikeaa?"


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja