Mainos

Sopivassa suhteessa: Ilta itseni kanssa

Helmen uusi blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Nyt mies on lähtenyt risteilemään Tallinnaan, joten on Ellillä on aikaa itselleen – liiankin kanssa.

Elli Mäkilä on 31-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla - rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa aviomies unohtuu risteilylle, ja pikkuvaimo saa ruokailla itsensä kanssa.

"Olin joka tapauksessa kertonut selvällä suomella miehelle, että ruoka olisi noin klo 19 valmis. Pitäisihän miesten ehtiä, sillä laiva rantautuisi jo klo 16 aikaan takaisin. No, kun kello löi seitsemän, piippasi kännykkä pahaenteisellä vireellä. Tekstiviestissä luki että "Menee vielä jonkin aikaa". Ei tarvitse olla kovin etevä koodinmurtaja arvatakseen, että pojilla oli lipsahtanut hutikan puolelle. Kardemummatärinöissä soitin sitten äkäisen puhelun vain paiskatakseni luurin korvaan ja aloin raivopäissäni vatkata kahviin lisää kermavaahtoa. Läheltä liippasi, ettei mennyt voiksi."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.