Sopivassa suhteessa: Himot ne on harhaisellakin

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa Elli sairastaa, ja mies hoivaa.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli on ollut sairaana. Onneksi mies hoitaa!

"Sovinistiksi, elitistiksi ja lie miksikä muuksi leimattu mieheni todisti olevansa kovan kuoren alla huolehtiva ja lämmin aviomies. Uskon, että miehen egolle tekee hyvääkin saada välillä huolehtia selvästi heikomman osapuolen hyvinvoinnista. Tai ihan sama kuinka hänen egonsa voi, mutta minä voin oikeasti todella, todella heikosti. Keskiviikkona oli pakko käydä röhisemässä toimituksessa mutta ymmärsin puolen päivän aikaan, että nyt kannattaa ajaa takaisin Lohjalle sillä ajokunto laski sitä mukaa kun kuume nousi. Pääsin onneksi ehjänä kotiin ottaakseni heti tukevat päiväunet, joissa pakenin murhaajia, pelastin suurten lasinsirujen alle loukkoon jääneitä kissanpentuja ja lopulta karkasin vihreän oravan kanssa Kap Verdeen, jossa minua odotti kettu..."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja