Sopivassa suhteessa: Erittäin porno kermaörvelö

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa Elli jakaa lukijoidensa kanssa herkullisen, eroottisen reseptin!

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli valmistaa jotakin aivan liian sokerista ja hiilihydraattista – nam!

"Edellisen blogini seurauksena olen himoinnut poikkeuksellisen paljon hiilihydraatteja. On ne niin hyviä. Namiskuukkeli! huudahti koppelo. Olen myös jäänyt viimeisen kuukauden aikana jonkinasteiseen sokerikoukkuun, josta aion pyristellä irti heti, kun se tuntuu hyvältä ajatukselta. Ei ole vielä toistaiseksi tuntunut. Elämänkatsomukseni on muutenkin viimeisen vuoden aikana kypsynyt ajatukseen, että ihminen saa ihan luvan kanssa pyrkiä sellaiseen elämään, jossa on onnellinen. Ja mää niin rakaaaastan hiilihydraatteja. Sydänhymiö. Lääh lääh."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja