Mainos

Sopivassa suhteessa: Ei tarvitse lihoa, jos ei halua

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa Ellin blogimerkintää ei suositella huumorintajuttomille: nyt puhutaan lihomisesta.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli pohtii lihomista ja sitä, miten se vaikuttaa ihmissuhteeseen.

"VAROITUS: Heti alkuun kehotan kaikkia vasta synnyttäneitä ja heitä, joiden huumorintaju on ollut vähänkin koetuksella aiempien blogieni kohdalla, jättämään tämän kokonaan lukematta. Samoin, jos sinulla on SE aika kuusta lähestymässä, niin älä helvetissä lue tätä. Siirrän vastuun lukijalle ja mikäli aggressioita herää, on vika vastaanottimessa. Nimittäin nyt puhutaan siitä, kuinka naiset päästävät itsensä aivan järkyttävään kuosiin heti, kun miesrukka on saatu rengastettua ja ensimmäinen vesipäinen lapsi puserrettua maailmaan."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.