Sopivassa suhteessa: Ei olemassa naisia, jotka haluavat ”vain seksiä”

Helmen blogistin huomioita ihmisrodun käytösmalleista. Elli kirjoittaa salasuhteista ja miesten ja naisten erilaisesta suhtautumisesta seksiin.

Elli Mäkilä on toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Keittiössä viihtyvä sarkasmin suurlähettiläs puntaroi ihmisrodun käytösmalleja puisen kauhan varresta. Keittiöfilosofin huomioissa saattaa toisinaan havaita myös itseironisen sävyn, mikäli lukutaito antaa myöten.

Tällä kertaa Elli kirjoittaa salasuhteista.

"Mies kykenee seksisuhteeseen ja yhden illan juttuihin, sillä miehelle seksi on seksiä. Miestä ei kiinnosta naisen horoskooppi, työpaikka tai onneton parisuhde. Se, että naisen naama ei ole susiruma, on toki hyvä bonus, mutta ei välttämättömyys. Se on lisävaruste, joka otetaan, jos saadaan kaupanpäällisiksi.

Mutta naiselle seksi ei ole seksiä, vaan aina lupaus mahdollisesta rakkaudesta. Ja se, joka rakkaudesta päättää, on nainen. Kas näin: Mies raahataan kulkusistaan sänkyyn ja se koeajetaan. Jos nainen on suoritukseen tyytyväinen, päättää nainen saaneensa lupauksen rakkaudesta. Toki, jos mies epäonnistuu, on tuolloin myös naisen mielestä kyseessä ”yhden illan juttu”. Mutta oikeasti yhden illan juttu ei ollut lainkaan sitä, mitä nainen haki. Nainen haluaa koko paketin."


MTV3/Helmi

Kuva: Elli Mäkilä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja