Mainos

Sonisphere nousee Kalasatamaan

Viimevuotinen Sonisphere-festivaali muistetaan dramaattisena, myrskyn iskettyä Poriin. Lavat tuhoutuivat, kymmeniä loukkaantui ja yksi henkilö kuoli.

Tämänvuotinen Suomen Sonisphere järjestetään Helsingin Kalasatamassa huomenna. Festivaalialuetta on rakennettu maanantaista saakka. Suurin lava on sama, jolla Foo Fighters soitti viime sunnuntaina. Sen rinnalle on noussut toinen, hieman pienempi lava. Kolmas ja pienin lava on teltassa.

Bändit soittavat kahdella suurimmalla lavalla vuorotellen. Teltan soitto menee osin päällekkäin isompien lavojen musiikin kanssa.

Lavarakenteita on muutettu ja turvallisuuteen kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota, Porin viimekesäisen myrskyn jälkeen.

Live Nation Finlandin tapahtumakoordinaattori Veera Rusanen kertoo, että huomenna Kalasatamaan odotetaan 10 000 - 12 000 ihmistä.

Hevijuhlan esiintyjinä nähdään mm. Slipknot, In Flames, Mastodon, Opeth, Sonata Arctica, Hammerfall ja Poisonblack.

Suomen lisäksi Sonisphere-festivaalikiertue nähdään (tai on jo nähty) tänä kesänä 10.6.-16.7. Puolassa, Tšekissä, Bulgariassa, Kreikassa, Sveitsissä, Italiassa, Ruotsissa, Englannissa, Ranskassa, Espanjassa ja Turkissa.

Sonispheren omaan kiertävään organisaatioon kuuluu 250 työntekijää. Lisäksi palkataan 150 paikallista työntekijää.

Katso video, jossa Sonispheren Helsingin aluetta esittelevät brändivastaava Boris Fletcher ja Veera Rusanen:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.