Mainos

Soneran johto saa hallintoneuvoston tuen

Soneran hallintoneuvosto antaa täyden tukensa yhtiön johdolle.
Hallintoneuvoston puheenjohtajan Pauli Saapungin mukaan hallintoneuvosto otti kokouksessaan esille kaikki yhtiötä ja sen johtoa kohtaan esitetyt arvostelut ja sai toimivalta johdolta tyydyttävät vastaukset. Saapunki sanoi kokouksen jälkeen, että Soneran johto sai hallintoneuvostolta saumattoman tuen.

Julkisuudessa Soneran johtoa on syytetty osaamattomasta henkilöstöjohtamisesta ja epäselvästä strategiasta. Lisäksi on arvosteltu yhtiötä siitä, että monia hyviä henkilöitä on päästetty lähtemään talosta.

Sonerasta lähteneitä ei keskiviikon kokouksessa yksittäin käsitelty. Toimitusjohtajan näkemys, että Soneran henkilöstön vaihtuvuus ei ole mitenkään suurta ja huolestuttavaa, rauhoitti hallintoneuvoston jäseniä. -Toimitusjohtaja totesi yksiselitteisesti, että yhtiöllä on nyt johtoryhmä, joka toimii saumattomasti, Saapunki sanoi.

Umts-luvatkin esillä


Markkina-analyytikkojen mielestä Soneran pahin rasite on yhtiön mittava velka, noin kuusi miljardia euroa. Markkinoilla on arvoteltu voimakkaasti mm. Soneran menoa Saksan kolmannen sukupolven matkapuhelinlupien, ns. umts-lupien, huutokauppaan jättisummalla.

Saapungin mukaan myös Soneran umts-strategiaa käsiteltiin ja sekin sai täyden tuen. -Jos Sonera ei olisi siirtynyt nmt:stä gsm:iin, yhtiö olisi olematon. Jos Sonera nyt jättäytyisi umts-lupien ulkopuolelle, tulevaisuus olisi vaarassa, Saapunki perusteli yhtiön umts-strategiaa. Soneran johdon optiojärjestelmää hallintoneuvosto ei Saapungin mukaan käsitellyt.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.