Mainos

Sonera vähentää numeropalvelukeskuksia

Sonera sulkee Rovaniemen, Oulun, Vaasan ja Jyväskylän numeropalvelukeskuksensa ensi vuoden loppuun mennessä. Ensimmäisenä toimintansa lopettaa Jyväskylän palvelukeskus huhtikuun alussa. Toiminta jatkuu Kouvolan, Porin, Turun, Tampereen ja Helsingin keskuksissa.

Sonera

Sonera lupaa tarjota kaikille sadalle vakinaiselle työntekijälle vastaavaa työtä muissa keskuksissa tai korvaavia tehtäviä Soneran muissa yksiköissä. Kaikkiaan lakkautettavissa palvelukeskuksissa on työskennellyt 150 henkilöä. Soneran mukaan numeropalveluliiketoimintaa on tehostettava, koska niiden puhelumäärien kasvu on tasaantunut ja kiinteät kustannukset ovat olleet korkeat. Soneran numeropalvelukeskuksissa vastataan asiakkaiden numerotiedusteluihin. Keskukset työllistävät koko maassa runsaat 400 työntekijää.

Palvelukeskukset ovat aiemmin mm. välittäneet takseja, sähkeitä, autoradiopuheluita ja yritysten vaihdepalveluja. Toimihenkilöitä edustava Tietoliikenneliitto vaati Soneraa sijoittamaan kaikki 150 toimihenkilöä muualle konsernin organisaatioon, ensisijaisesti omalle paikkakunnalle. Uudelleenkoulutus mukaan lukien tähän on hyvät mahdollisuudet, liitto viittaa mm. Soneran voitolliseen osavuosikatsaukseen.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.