Mainos

Sonera vaatii Swisscomia kantamaan riskin Teliasta

Sonera sulkee ensi perjantaina Swiscomin Telialle varaamat Dual-palvelunumerot, mikäli Swisscom ei ota virallisesti vastuuta Telia Finlandille tarjoamaansa GSM-palveluun liittyvistä riskeistä. Numerot ovat toistaiseksi olleet Soneran verkossa testikäytössä. Toimella ei ole vaikutusta Soneran ja Swisscomim väliseen keskinäiseen kansainväliseen matkaviestinliikenteeseen, Sonera kertoo pörssitiedotteessaan.

Soneran näkemyksen mukaan Swisscomin Telia Finlandille suunnitteleman palvelun toteuttamiseksi on todennettava sen toimivuus, sovittava kaupallisista ehdoista ja palveluun liittyvien vastuiden kantamisesta. Koska Swisscom ei Soneran toistuvista pyynnöistä huolimatta ole osoittanut halukkuutta sopia näistä asioista, on Sonera tänään ilmoittanut Swisscomille päätöksestään lopettaa GSM Dual -palveluun varattujen numerojen käytön Soneran matkaviestinverkossa, Soneran tiedote jatkaa.

Sonera sai suoritettua Swisscomin ja Telia Finlandin GSM Dual -yhteisliittymien teknisen testauksen eilen. Testeissä osoittautui, että GSM Dual -liittymän palveluihin saattaa liittyä ongelmia.

Sonera sanoi 6.4.1999 irti Soneran ja Swisscomin välisen matkaviestinliikenteen kansainvälisen verkkovierailusopimuksen päättymään sopimusehtojen mukaisesti kuuden kuukauden kuluttua irtisanomishetkestä. Swisscomin lisäksi Soneralla on kansainvälinen verkkovierailusopimus sveitsiläisen Diax-matkapuhelinoperaattorin kanssa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.