Mainos

Sonera-Telia-fuusio jo tällä viikolla?

Telian johto haluaisi saada fuusioneuvottelut Soneran kanssa päätökseen jo tällä viikolla, kertoo ruotsalainen Ekot-radio.

Telian johdolla on kunnianhimoinen tavoite saada Sonera-fuusio neuvoteltua valmiiksi vielä tämän viikon aikana. Asiasta kertoo Kauppalehti Onlinen lainaama ruotsalainen Ekot-radio.

Brittiläisessä Financial Timesissa varoitetaan kuitenkin ylioptimismista ja muistutetaan, että Soneran ja Telian yhdistymiskuvioista on neuvoteltu jo vuoden ajan. FT:n siteeraama, nimetön lähde kuitenkin sanoo lehdelle, että neuvotteluissa on selkeästi edistytty, Kauppalehti Online kertoo.

Myös suomalaisissa meklarilähteissä on arveltu, että neuvotteluissa ei olla vielä niin pitkällä, että fuusion toteutumisesta ja yksityiskohdista kerrottaisiin pikapuolin, toteaa Kauppalehti Online.

Sonera ja Telia vahvistivat tänä aamuna neuvottelevansa yhdistymisestä. Soneran mukaan vielä on liian aikaista arvioida millään tavalla keskustelujen mahdollista tulosta. Yhtiöt kertovat fuusioneuvotteluista lisää vasta sitten, kun aihetta löytyy.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 25.03.2002).
(Kauppalehden talousuutiset 25.03.2002).
(Kauppalehden talousuutiset (25.03.).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.