Mainos

Sonera: Saunalahti tehnyt kauppaa nimissämme

Saunalahden markkinointikikat ovat aiheuttaneet kulmien kurtistuksia niin asiakkaissa kuin Saunalahden kilpailijoissakin.

Soneran asiakastiedotteen mukaan Elisa-konserniin kuuluvan Saunalahden myyjät ovat kaupanneet Saunalahti-liittymiä Soneran nimissä, kertoo Taloussanomat.

TeliaSoneran Finlandin lakimiehen Karol Mattilan mukaan aggressiivinen kaupustelu alkoi kesällä.

- Meille ilmoitettuja tapauksia on yli 50, Mattila sanoo Taloussanomille.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Saunalahtea syytetään liittymien epäasiallisesta kauppaamisesta. Syyskuun alussa DNA kertoi saaneensa asiakkailtaan ilmoituksia Saunalahden vääristä väitteistä. Viikkoa myöhemmin Finnet-liitto kertoi vastaavista yhteydenotoista.

Saunalahdesta vastaava Elisan tuotejohtaja Panu Lehti tyrmää Soneran väitteet. Taloussanomien mukaan Saunalahti ja Sonera ovatkin hyvin eri linjoilla siitä, mitä on tapahtunut.

Lehti pitää arveluttava sitä, että Sonera puhuu tiedotteessaan "runsaasta palautteesta", mutta ei yksilöi tapauksia, joissa väärinkäytöksiä on tapahtunut.

Mattila puolestaan sanoo itse olleensa yhteydessä Saunalahteen ja kertoneensa tapauksista. Mattilan mukaan Soneran edustajina ovat esiintyneet ainakin Elisan omistaman Dial Median työntekijät.

Heinäkuussa Sonera lähetti Saunalahdelle kirjeen, jossa se kertoi 30 tietoonsa tulleesta tapauksesta. Mattilan mukaan Saunalahdelta luvattiin tuolloin kirjallisesti, että he tarkentavat ohjeistustaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.