Mainos

Sonera Plazalle uusi toimitusjohtaja

Hannu Krookista tulee uusi Sonera Plazan toimitusjohtaja. Edellinen toimitusjohtaja Jan-Peter Rehn siirtyy omistajaksi rahoitusyhtiö Eslander & Rönnlund Groupiin.

Internet-palveluja tarjoavan Sonera Plazan toimitusjohtaja vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin tiistaina kauppatieteiden maisteri Hannu Krook.
Yhtiön edellinen toimitusjohtaja Jan-Peter Rehn palaa takaisin rahoitusalalle. Hänestä tulee omistaja rahoitusyhtiö Eslander & Rönnlund Groupiin.

Rehn ehti vetää Plazaa noin vuoden. Rehnin mukaan hänelle tarjoutui niin mielenkiintoinen tehtävä, että siitä ei voinut kieltäytyä. Rehnillä ja uusilla kumppaneilla oli yhteinen pankkiiriliike kymmenen vuotta sitten.

-Välillä on tehtävä valintoja kahden mielenkiintoisen tehtävän välillä, Rehn perusteli.

Krook vastasi aiemmin Plazan verkkopalvelun sisällöistä, sähköisestä kaupasta ja markkinoinnista. Sitä ennen hän toimi Coca Cola Juomien toimitusjohtajana. Hän on myös vastannut Procter&Gamblen kuluttajamarkkinoinnista Pohjoismaissa.

-Hannu Krook on luonteva valinta jatkamaan Sonera Plazan kehitystyötä. Hänellä on vahvaa kokemusta erityisesti kuluttajamarkkinoinnista voimakkaasti kilpailluilla aloilla, Plazan hallituksen puheenjohtaja Juha Varelius sanoi.

Sonera kaavaili omistamansa Sonera Plazan vientiä pörssiin, mutta hankkeesta luovuttiin kesäkuussa. Sonera Plazalla on noin 253 000 internet-liittymäasiakasta. Sen palvelua käyttää kuukausittain keskimäärin 1,5 miljoonaa ihmistä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.