Mainos

Sonera ja Citigroup kehittämään langattomia pankkipalveluja

Teleyhtiö Sonera sijoittaa 25 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria kanadalaiseen 724 Solutions -yhtiöön langattomien yhteyksien kehittämiseksi.

Osapuolten tarkoituksena on yhdessä rakentaa langattomia yhteyksiä maailmanlaajuisten rahoituspalvelujen käyttöön, Sonera kertoo.

Soneran lisäksi yhdysvaltalainen Citigroup-pankkijätti tekee strategisen pääomainvestoinnin kanadalaisyhtiöön. Investointien jälkeen Soneran ja Citigroupin yhteinen omistusosuus kanadalaisyhtiöstä on 40 prosenttia. 724 Solutions tuottaa yhteistyökumppaneidensa kanssa maailmanlaajuisia langattomia sovelluksia ja ratkaisuja useille päätelaitteille. Näitä ovat muun muassa matkapuhelimet, kämmentietokoneet, älypuhelimet sekä digitaalinen televisio.

Yhteistyön ansiosta sovellukset ja ratkaisut ovat pian kuluttajien saatavilla eri puolilla maailmaa, Sonera kertoo. Kanadalaisyhtiön järjestelmä yhdistää rahoitusinstituutioiden olemassa olevat järjestelmät ja sisällön mihin tahansa laitteeseen tai kanavaan, jossa on internet-yhteys.

Sonera tarjoaa kanadalaisyhtiön käyttöön SmartTrust-teknologian, joka perustuu muun muassa julkisen avaimen järjestelmään sekä digitaaliseen allekirjoitusteknologiaan.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.