Mainos

Sonera haluaa vähentää 110 työntekijää

Soneralla on käynnissä yt-neuvottelujen sarja. Perjantaina viimeksi yhtiö kertoi 300 työntekijän yt-neuvoitteluista.

TeliaSonera haluaa vähentää 110 työntekijää. Syynä on TeliaSoneran omistamien Sonera Pisteen ja Päämiehen yhdistäminen, mikä johtaa myymäläpeiton ja tukitoimintojen karsimiseen.

Yt-neuvottelut koskevat kaikkiaan 270:tä työntekijää.

Soneralla on käynnissä yt-neuvottelujen sarja. Perjantaina yhtiö kertoi noin 300 työntekijän yt-neuvotteluista laajakaistapalveluissa. Kuukausi sitten kohteena oli 165 työntekijää palvelutoiminnoissa. Keväällä karsittiin 109 työntekijää 23 paikkakunnalla alle kymmenen työntekijän yksiköistä.

Soneralta ei kuitenkaan ole toistaiseksi irtisanottu ketään, vaan työntekijät on siirretty niin sanottuun osaamiskeskukseen.

Yhdistyneen myyntiketjun nimeksi tulee Sonera Piste. Tällä hetkellä Sonera Pisteen nimen alla on 29 myymälää ja Päämiehen 34 myymälää.

Soneran mukaan yhdistetty myyntiketju on koko maan kattava, ja se tarjoaa laajan tuotevalikoiman.

- Myyntiketjujemme toimintaa on tehostettava ja arvioitava myymäläpeittoa sillä perusteella, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua asiantuntevasti ja helposti ilman päällekkäisyyksiä, johtaja Esa Rautalinko perustelee ketju-uudistusta.

Päämiesketju oli aiemmin osittain kauppiasvetoinen, mutta TeliaSonera hankki kesäkuussa ketjun kokonaan omistukseensa. Sitä ennen ruotsalaisyhtiö omisti vajaat puolet Päämiehestä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.