Mainos

Somerolaismies kaahasi törkeää ylinopeutta poliisia karkuun - syykin selvisi

Salontiellä Somerolla jäi eilen aamulla kiinni mies, joka on syyllistynyt kortitta ajoon 23 kertaa vuoden sisällä. Mies lisäsi listaansa kiinnijäämisen myötä kasan muitakin rikkeitä.

Tapahtumat saivat alkunsa noin kello 09.00 aikaan, kun poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto ylinopeutta.

Autolle mitattiin nopeudeksi 114 kilometriä tunnissa alueella, jossa suurin sallittu nopeus on 80 kilometriä tunnissa. Poliisin havaittuaan auto lisäsi nopeutta ja yritti karkuun.

Takaa-ajon aikana auto ohitteli muita autoilijoita vaarallisesti muun muassa ylämäessä sekä risteysalueella. Kovimmillaan auton nopeus oli noin 160 kilometriä tunnissa.

Lopulta paennut auto kuitenkin pysähtyi noin kuuden kilometrin takaa-ajon jälkeen. Kuljettajana autossa oli vuonna 1964 syntynyt mies, joka on poliisin vanha tuttu jo vuosien ajalta.

Tapahtuma-aikaan tie oli vilkkaasti liikennöity, tiellä lumisohjoa ja autossa alla kesärenkaat. Tutkinnassa on ilmennyt, että mies oli syyllistynyt hetkeä aikaisemmin myös varkauteen ja näpistykseen Somerolla.

Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajokorttia. Poliisin mukaan kyseessä oli 23. kerta, kun mies ajoi kortitta vuoden sisällä.

Kuljettajana toimineen miehen epäillään syyllistyneen ainakin törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, varkauteen, näpistykseen ja kortitta-ajoon.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja