Mainos

Somekisan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä ”MTV”).

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.

2. Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta MTV:n palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun toteutukseen.

Kilpailuun voi osallistua vain Instagramissa kommentoimalla @mtvsalatutelamat -tilin kuvaa.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 29.10.2021 ja päättyy 1.11. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Arvonta järjestetään Salattujen elämien virallisella Instagram-tilillä ja palkintona 5 kpl Salatut elämät -heijastimia sekä Salkkarit-kangaskasseja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

5. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Kilpailun voittajat arvotaan arvonnan yhteydessä ilmoitettuna aikana ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 2 päivän kuluessa valinnasta tai virheellisten yhteystietojen vuoksi taikka palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. Järjestäjällä tai MTV:llä on hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut

Järjestäjä vastaa palkinnon mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden kilpailu- ja sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun Facebook/Instagram -sivulla.

7. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja käytetään arvonnan suorittamiseen ja palkinnon lähettämiseen. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla kilpailun tietosuojakäytännöstä: http://www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

8. Arpajaisvero ja sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä maksaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

9. Muuta

Näiden sääntöjen lisäksi kilpailuun osallistumiseen sovelletaan MTV Oy:n sähköisten palveluiden yleisiä käyttöehtoja: http://www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot 

Lue myös:

    Uusimmat