Somekampanja puolustaa Amber Heardia – Johnny Deppille lähestymiskielto

Hollywood-näyttelijä Johnny Depp ja Amber Heard ovat keskellä ikävää erokohua. 

Johnny Deppin, 52, puoliso Amber Heard, 30, jätti avioerohakemuksen toukokuun 22. päivänä. Heard syyttää Deppiä toistuvasta pahoinpitelystä, ja haki tälle lähestymiskieltoa.

– Läpi avioliittomme, Johnny on väkivaltaisesti niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla, Heard totesi hakemuksessaan. 

Oikeus määräsi Deppin lähestymiskieltoon eilen perjantaina, ja antoi Heardille oikeuden jäädä asumaan parin yhteiseen kotiin.

Heardia puolustetaan tulisesti sosiaalisessa mediassa. Pahoinpitelysyytösten tultua julkisuuteen esimerkiksi Twitterissä alkoi kiertää tunniste #WeStandWithAmber, eli vapaasti suomennettuna "olemme Amberin tukena".

Heardia ylistetään rohkeudesta puhua naisiin kohdistuvasta väkivallasta.

Deppin puolustus kiistää väitteet pahoinpitelystä. Puolustus vastasi syytöksiin toteamalla, että Heard otti asian esiin vain kumotakseen negatiivisen huomion, jota häneen kohdistui erohakemuksen jättämisen jälkeen. 

– Amber pyrkii turvaamaan taloudellisen toimeentulonsa pahoinpitelyväitteillä. Hänen lähestymiskieltohakemuksensa näyttää olevan vastaus negatiiviseen huomioon, jota hän sai osakseen avioeron hakemisesta, puolustuksen asiakirjoissa todetaan. 

Heard on hakemuksessaan pyytänyt erohakemuksessaan eron jälkeistä taloudellista tukea. Depp on pyytänyt tuomaria kumoamaan pyynnön, koska parilla ei ole avioehtoa.

Depp ja Heard menivät naimisiin vuoden 2015 helmikuussa. Pari tapasi toisensa The Rum Diary -elokuvan kuvauksissa vuonna 2011.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat