Mainos

Sokeritehdas palaa Kirkkonummella

Suomen Sokerin tehdas roihuaa Kirkkonummella. Palo on levinnyt 4000 neliön tuotevarastoon ja varaston kattorakenteisiin.

Suomen Sokerin tehtaalla Kirkkonummella on syttynyt suuri tulipalo.

Palo on levinnyt 4000 neliön tuotevarastoon ja varaston kattorakenteisiin. Palo leviää yhä tehtaan ilmastointihormeja pitkin.

Palo sai alkunsa räjähdyksestä pölysokerin tuotantolinjalla. Pölysokerin tuotantolinja sijaitsee tuotevaraston yhteydessä. Sokeritehtaan toimitusjohtajan Matti Suokkaan mukaan palo on saattanut alkaa mitä todennäköisemmin pölyräjähdyksestä. -Kun sokeria jauhetaan, syntyy pölyä. Pölynpoistojärjestelmään on mitä todennäköisimmin tullut joku häikkä ja palo on saanut alkunsa siitä.

Kaksi tehtaan työntekijää on loukkaantunut ja heidät on kuljetettu sairaalahoitoon palovammojen takia. Muilla yövuorossa olleilla työntekijöillä ei ole vaaraa. Tehtaassa on yöaikaan vajaat 30 ihmistä töissä.

Kirkkonummen tehtaalla sijaitsee Suomen Sokerin sokerinpuhdistamo. Siellä myös pakataan suurin osa yrityksen sokerintuotannosta.

-Me teemme kaikkemme löytääksemme keinot, että tästä koituisi asiakkaille mahdollisimman vähän vaikutuksia, Suokas kommentoi.

Hälytyskeskus sai hälytyksen jo kello puoli yhden maissa. Sammutustöihin lähetettiin aluksi 20 yksikköä. Espoosta on paikalle hälytetty lisävoimia vielä kello kolmen jälkeen. Sammutustyöt kestävät aamuun asti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.