Sokean miehen opaskoira varastettiin Yhdysvalloissa – teini toi janoisen ja nälkäisen koiran takaisin kolmen päivän kuluttua

Sokean miehen opaskoira varastettiin Yhdysvalloissa – teini toi janoisen ja nälkäisen koiran takaisin kolmen päivän kuluttua 1:33
Katso videolta Kevin Coachmanin haastattelu!

Yhdysvaltalaisen Kevin Coachmanin rukouksiin vastattiin, kun tämä sai opaskoiransa takaisin. Saksanpaimenkoira Lucca ehti olla kateissa kolme päivää.

Coachman, 58, menetti näkönsä muutama vuosi sitten, kun häntä ammuttiin useasti autoryöstön yhteydessä. Mies sai opaskoira-Luccan noin vuosi sitten avustamaan arkirutiineissa.

– Olen niin onnellinen, että sain opaskoirani takaisin. Hän on ystäväni ja silmäni, Coachman sanoo naurahtaen.

Coachman arvelee jonkun teinin vieneen Luccan miehen takapihalta.

– Se voi nyt hyvin. Se oli hyvin nälkäinen ja janoinen. Lucca joi koko vesikuppinsa tyhjäksi, kun palasi, Coachman kertoo.

Sai puhelun, joka toi Luccan takaisin – koko naapurusto iloitsi

Eräänä lauantaiaamuna Coachman sai puhelun naapurustossa asuvalta teiniltä, jonka ystävä oli vienyt Luccan.

– Koiran vienyt tuli luokseni ja antoi minulle Luccan takaisin. Hän kertoi nimensä ja kertoi, mitä oli tehnyt, Coachman sanoo.

Kun sana Luccan paluusta kiiri naapurustossa, Coachman vastaanotti liudan hyvän onnen toivotuksia ja tukea.

– Kuulin hänen pyytäneen palauttamaan koiransa tai olemaan edes koiralle ystävällinen. Se sai minut itkemään, kertoo Coachmanin naapuri Gineen O’Neil.

– Olen ylpeä siitä, että hän sai koiransa takaisin, koska pidän koirasta myös, komppaa toinen naapuri Joe Bays.

Vaikka voisi luulla, että tapaus herättäisi Coachmanissa katkeruutta, kävikin päinvastoin. Mies uskoo entistä enemmän ihmisten hyvyyteen.

– Kun teet hyvää, hyvä hallitsee.

Lue myös:

    Uusimmat