Mainos

SOK aloittaa yt-neuvottelut - kuluttajien ostovoima heikko

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, joiden taustalla ovat suunnitelmat tehostaa SOK:n tukipalveluiden tuotantoa. Yhteistoimintaneuvottelut voivat johtaa arviolta enintään 33 henkilötyövuoden vähentymiseen. 

- Kuluttajien ostovoiman kehitys ja kotimarkkinoiden kysyntä ovat jo pitkään olleet heikkoja, eikä edessä ole varmoja merkkejä noususta. Haasteellisessa taloudellisessa tilanteessa meidän on jatkuvasti uudistettava toimintamallejamme ja etsittävä entistä kustannustehokkaampia ratkaisuja tukipalvelujemme järjestämiseen, SOK:n hallinnosta ja taloudesta vastaava johtaja Jari Annala sanoo mediatiedotteessa.

Suunnitellun tehostamisen taustalla on yleisen taloudellisen tilanteen lisäksi myös S-ryhmän osuustoiminnallisesta perustehtävästä kumpuava pyrkimys edullistaa asiakkaiden ostoskoria, todetaan tiedotteessa.

Tämän pyrkimyksen toteuttamiseksi S-ryhmä on paitsi vähentänyt investointeja, myös etsinyt säästöjä mm. hallinnossa, IT-palveluissa sekä kiinteistö-, energia- ja markkinointikuluissa. Tätä jatketaan.

SOK:n yhteistoimintaneuvottelujen piirissä ovat SOK:n IT-, Talous- sekä Viestintä, yhteiskuntasuhteet ja asiakasvuorovaikutus -yksiköiden henkilöstö.    

SOK:n yhteistoimintaneuvottelut eivät vaikuta alueosuuskauppojen henkilökuntaan eivätkä asiakasomistajien saamiin palveluihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.