Mainos

Soinin hallituskiima puhuttaa Politiikan korjaussarjan äijiä

Tänään kirjan julkaisseen Timo Soinin (ps.) innokkuus seuraavan hallituksen ministeriksi puhuttaa politiikan korjaussarjalaisia.

Korjaussarjan äijät ovat kuulleet eduskunnan liepeiltä, että Soinin käyttäytymistä on leimannut viimeisen vuoden ajan yhä kasvava hallituskiima, ja tahto ministeriksi suorastaan huokuu Perussuomalaisten puheenjohtajasta.

Yksi syy tähän saattaa olla eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan tehtävissä tarttunut salonkikelpoisuus, epäilys kuuluu.

Korjaussarjassa ihmetellään myös, miten seuraavan hallituksen terveys kestää, jos se muodostuu kokoomuksen, keskustan ja perussuomalaisten varaan.

Soinin ohella keskustan Juha Sipilällä on ollut terveysongelmia. Jyrki Kataisesta (kok.) on puolestaan välillä huokunut melkoinen väsymys, joten häntä arvellaan povatun hallituksen ”uneliaaksi”.

Myös Paavo Arhinmäeltä (vas) peritty kulttuuri- ja urheiluministerin salkun jako demariministerien kesken puidaan läpi. Korjaussarja onnittelee erityisesti tasa-arvoasiat saanutta Susanna Huovista (sd.), sillä kaikki tehtävät jaettiin SDP:ssä naisten kesken eikä miehille annettu mitään.

Politiikan korjaussarja on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö.

Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.