Mainos

Soinilta haukut hallituksen virkanimityksille

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini syyttää hallitusta poliittisten virkanimitysten palauttamisesta. Soini myös hämmästelee hallituksen ja pääministerin kovaa gallup-suosiota kansalaisten keskuudessa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini syyttää punamultahallitusta härskistä poliittisen virkanimityskulttuurin palauttamisesta. MTV:n kesähaastattelussa Soini toteaa kaikkien merkittävien virkanimitysten menneen sulle-mulle -pohjalta.

Soinin mukaan röyhkeyden huippu saavutettiin viime viikolla, kun halllitus budjettiriihessään hyväksyi yhdeksän uutta poliittista valtiosihteeriä. Soini leimaa uudet, korkeapalkkaiset valtiosihteerit tarpeettomiksi, kun ministereillä tuntuu olevan aikaa kunnanvaltuustoihinkin.

Soini muistuttaa myös, miten Esko Aho nousi Sitran johtoon, kun Suomen Akatemia oli ensin hyvitetty demareille. Erkki Liikanen valittiin Suomen Pankkiin keväällä. Kun jo tuolloin epäiltiin, että keskustan Olli Rehn valitaan sen hintana uudeksi komissaariksi, hallitus kiisti kaikki tomerasti. Ja kuinkas kävikään. Soini ennakoi, että seuraavaksi vuoro on taas demareilla, kun Ylelle valitaan uusi pääjohtaja.

- Jos sekin (Ylen johtajanimitys) osuu kohdalleen, niin silloin alkaa herroilla olla jo vaikeaa selittää, että mitään paketteja ei ole ollut, Soini toteaa.

Soini ihmettelee, miten hallituksen ja pääministerin gallup-suosio on yhä korkealla.

- Ei työttömyys ole vähentynyt eikä mikään ole olennaisesti parantunut. Odotan kyllä, että hallituksen suosioluvut laskevat ajan myötä, Soini toteaa..

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.