Mainos

Soinia tentattiin Kreikan uudesta tukipaketista – nauroi Rinteen vakuuspuheille

MTV:n Kaksintaistelussa SDP:n ja perussuomalaisten puheenjohtajat saivat vastata siihen, tulisiko Kreikan saada uusi, kolmas tukipaketti, joka voi olla edessä kesäkuussa. 

Timo Soinin (sd.) mukaan lääkkeet hoitaa Kreikan pitkittynyttä kriisiä ovat olleet ja ovat edelleen väärät. Hänen mukaansa nyt pitäisi etsiä hallittua tietä ulos kriisistä.

– Perussuomalaiset enkä minä emme ole koskaan äänestäneet tukipakettien puolesta enkä ymmärrä miksi linja muuttuisi. Meistä tulee suurin puolue ja pääministeripuolueena määritämme sen yhteisen linjan, joka on, että suomalaisten rahan lappaaminen sinne loppuu, Soini vastasi, kun juontajat olivat tentanneet suoraa vastausta muutamaan otteeseen.

Tämän jälkeen Soini käänsi kysymyksen Rinteelle.

– Antti, annas mä sanon, te vastustitte tätä meidän kanssa kun keskustan hallitus aloitti tämän Vanhasen ja Kiviniemen aikana. Minkä takia te nyt kannatatte?

Rinne vetosi vastuuseen ja vakuuksiin.

– Kuuleppa kun me olemme olleet tässä nyt vastuussa näitä asioita hoitamaan. Olemme huolehtineet siitä, että olemme saaneet vakuudet, Rinne vastasi ja sai Soinin nauramaan.

Soinin mukaan Suomella ei ole mitään vakuuksia.

– Meillä ei ole vakuuksia, meillä on tuottojenvaihtosopimus, josta olemme itse maksaneet, Soini sanoi ja kieltäytyi uskomasta Rinteen puheita.

– Meillä olisi yhdeksän lastensairaalaa Kreikka-tuella, hän sanoi.

Keskustelu loppui kuitenkin kättelyyn, kun Rinne vakuutti, ettei Kreikalle anneta lisää rahaa. 

55:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.