Mainos

Soini: Vanhat porvaripuolueet rähmällään vasemmiston edessä

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mielestä poliittinen vasemmisto on saanut sanella kahdeksan viime vuoden ajan Suomen poliittisen suunnan.

-Vanhat porvaripuolueet keskusta ja kokoomus ovat henkisesti rähmällään poliittisen vasemmiston edessä. Pääministeri Paavo Lipposen "porvarimeiningillä" pelottelu on pelästyttänyt Suomen vanhat porvarit, Soini arvioi tänään Järvenpäässä.

Soinin mielestä poliittinen vasemmisto on hallinnut 35 prosentin yhteiskannatuksella Suomea jo tarpeeksi kauan. -On surkuhupaisaa, että kokoomus ja keskusta kilpailevat vaalien alla siitä, kumpi niistä pääsee rasvaamaan vasemmiston akseleita tulevaksi nelivuotiskaudeksi.

Soinin mukaan "parisuhdelaki ja hedelmöityslakien kanssa veivailu osoittaa, että oikeusministeri Johannes Koskinen (sd.) saa aivan vapaasti runnoa perinteiset porvarilliset perhearvot maan rakoon". -Perussuomalaiset eivät hyväksy nykyhallituksen arvorappeuttamista ja ovat selkeä vaihtoehto löysäniskaisille vanhoille porvaripuolueille, Soini linjasi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.