Mainos

Soini: Talous lyö Venäjää todella kovaa

Ulkoasiainvaliokunnan ja perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini pitää Venäjän vaikeaa taloustilannetta hyvin vakavana Suomen kannalta.

Soinin mukaan Venäjän epävakaa taloustilanne näkyy muun muassa siinä, että Suomessa kasvuennusteet ovat menneet uusiksi.

Soinin mukaan sotilaallisen konfliktin vaaraa ei ole. Hän pitää kuitenkin mahdollisena, että turvallisuuspoliittinen tilanne kiristyy Venäjän vaikean taloustilanteen vuoksi.

– Talouden epävakaus hermostuttaa ja luo monennäköisiä paineita. Kyllä mä uskon, että tämä sotilaallinen voimannäyttö ja muu mitä tässä on viime aikoina tapahtunut esimerkiksi lentotoiminnan yhteydessä niin kyllä ne liittyvät tähän konfliktiin ja saattavat hyvin liittyä taloudelliseen tilanteeseenkin, sanoo Soini.

Hän arvioi, että talous lyö Venäjän kansaa todella kovaa ja venäläiset pyrkivätkin nyt sijoittamaan omaisuuttaan tavaraan, joka pitää arvonsa paremmin kuin raha. Kapinaan hän ei kuitenkaan usko.

– Siellä on kova sietokyky ja myöskin monet venäläiset näkevät asian niin, että joku muu on tässä suurempi syyllinen kuin he, sanoo Soini.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.