Mainos

Soini: Puolueeni on kiinnostavin

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini varoittaa ylitulkitsemasta puolueen takapakkia mielipidetiedusteluissa. Soinin mukaan perussuomalaiset on Suomen kiinnostavin puolue eikä sen saama huono tai hyvä julkisuus kerro mitään ratkaisevaa puolueen menestyksestä seuraavissa eduskuntavaaleissa.

– Kiinnostavuus sen sijaan kertoo tarpeellisuudesta. Puolue ei ole kriisissä - keskusta sen sijaan on, johtajuudesta lähtien, Soini kirjoittaa medialle lähettämässään vappukannanotossaan.

Soinin mukaan jytky perustui monen tekijän yhteisvaikutukseen, jossa internet on jäänyt liian pienelle huomiolle. Soinin mukaan perinteinen portinvartijamedia pääkirjoituksineen oli tässä auttamatta jälkijunassa.

– Vanha media on haukkunut oppositiota enemmän kuin hallitusta. Sosiaalisessa mediassa etenkin eurokriisin suhteen on toinen tahti. Vanha media ei pysty enää poliittisen portsarin tehtävään. Perussuomalaisten tehtävä on tuoda äänestäjiensä , 560 000 ääntä, viesti päätöksentekoon. Tämä perustehtävä takaa jalansijan myös jatkossa. Perussuomalaiset on Suomen mielenkiintoisin puolue, johon muut puolueet joutuvat ottamaan kantaa myös jatkossa.

Soinin mukaan perussuomalaiset saavat ihmiset ottamaan kantaa - puolesta ja vastaan.

Perussuomalaiset sai äskettäisessä Ylen kyselyssä 14,1 prosentin lukemat, kun tammikuussa puolue sai vielä 17,4 prosentin kannatuksen.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.