Soini perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi

Timo Soinin mukaan perussuomalaisten tehtävänä on tuoda presidentinvaaleihin vaihtoehto, joka korostaa Suomen itsenäisyyden palauttamista.

Perussuomalaiset asettavat presidentinvaaleihin oman ehdokkaan, puheenjohtajansa Timo Soinin. Helsingissä kokoontunut perussuomalaisten puoluevaltuusto päätti yksimielisesti esittää puoluekokoukselle Soinin nimeämistä presidenttiehdokkaaksi. Muita nimiä ei ollut esillä.

Soini asetetaan ehdokkaaksi kesäkuussa Kokkolan puoluekokouksessa. Hän sanoi presidenttiehdokkuuden olevan suuri kunnia, ja ottavansa tehtävän vastaan mielellään.

Soinin mielestä perussuomalaisten tehtävänä on tuoda presidentinvaaleihin selkeä Suomen itsenäisyyden palauttamista korostava vaihtoehto. Presidentillä pitää olla ennakointikykyä ja hänen pitää nähdä Suomen kansan edut.

-Suomi tarvitsee suorat ja hyvät suhteet sekä Venäjään että Yhdysvaltoihin. Kangistuminen auringonlaskun EU:hun on Suomelle väärä tie. Suomen kansa tarvitsee presidentin, joka puolustaa Suomen kansaa puoluevaltaa ja EU:n ylivaltapyrkimyksiä vastaan, Soini sanoi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat