Mainos

Soini: Perussuomalaisille vain pikkurahoja

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja europarlamentaarikko Timo Soini kertoo, että myös perussuomalaiset on saanut yrityksiltä vaalitukea.

- Ne ovat pieniä summia. Noin tuhat euroa sain presidentinvaalikampanjaan Osuuspankkikeskukselta, sanoo Soini MTV:lle antamassaan haastattelussa.

- Minulla ei ole tarkkoja summia perussuomalaisten vaalirahoista - pitäisi kysyä taloudenhoitajalta. Enimmäkseen tukemme ovat pieniä summia yksityisiltä ihmisiltä.

- Pidän tuhatta euroa rajana kohtuulliselle tuelle, mutta jos puhutaan kymmenien tuhansien poteista vaalitukea, niin sitten puhutaan jo isoista summista. Joku taka-ajatushan näillä jättituilla on, mutta sitä on vaikea todistaa, että mikä, pohtii Soini.

- Pahin asia tässä koko jupakassa on se, että kansalaisten usko demokratiaan hapertuu ja äänestysprosentti laskee, kun tämmöisiä vaalirahapaljastuksia putoilee, sanoo Soini.

Kokoomuksen tekopyhyys ärsyttää

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo ärsyyntyneensä "poikkeuksellisen paljon", kun sai kuulla finanssikonserni Sammon antaneen kokoomukselle vaalitukea 75 000 euroa viime eduskuntavaalien alla.

- Täysin tekopyhää ministeri Jyrki Kataisen toistella kuin papukaija, että "Ei tässä ole mitään laitonta, ei tässä ole mitään laitonta", puuskahtaa Soini.

Kokoomus saa Soinilta tujakan verbaalisen kuraryöpyn - ansionsa mukaan, sanoo Soini.

- Kyse on moraalista eikä lain kuolleista kirjaimista. Farisealaisuus on paras sana kuvaamaan kokoomuksen asennetta, Soini täräyttää.

- Kokoomus on nyt niin suuressa pulassa, että seuraavaksi estradille täytyy tuoda Ben Zyskowicz - eihän puoluetta enää kukaan muu pysty pelastamaan, hähättää Soini.

- Kokoomuksen mainostoimisto nukkuu juuri nyt, kun sitä tarvittaisiin, Soini ihmettelee.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.