Mainos

Soini muista puolueista: SDP:llä kauhea tilanne, vihreät erinomaisuutensa vankeja

24:27

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ruotii suorasanaisesti muita puolueita Peruspomo-kirjassaan.

– SDP:n tilanne on suoraan sanottuna ihan kauhea. He eivät pysty ottamaan kantaa uusiin jakolinjoihin, ja vanhoissa jakolinjoissa he eivät enää pidä työn puolta pääomaa vastaan niin hyvin kuin pitäisi.

– Kokoomus on vanhastaan jakautunut liberaali- ja konservatiivisiipeen, mutta nykyinen kokoomus on liberaalipuolue. Pappakokoomuslaiset ja varttuneemmat rouvat alkavat jäädä eläkkeelle, ja heidän tilalleen tulee sanni grahn-laasosia, jaana pelkosia ja lenita toivakoita. Ei heillä ole juurikaan konservatiivista ajatusta.

– Vihreät ovat oman erinomaisuutensa vankeja, jotka kiinnittyvät vain fillarikommunismin edistämiseen. Mielenkiintoista on nähdä, saisivatko vihreät nyt vähän juonen päästä kiinni. Kun he nousevat, niin vasemmistoliitto laskee.

– Keskustakin on nykyään välimuoto: se haluaisi olla kuten perussuomalaiset, muttei uskalla. Suuri osa keskustalaisista on monista asioista samaa mieltä kuin me, mutta ei löydy ensimmäistäkään kepulaista, joka uskaltaisi sanoa suorat sanat esimerkiksi homoliitoista. Keskusta on täysin taktinen EU-politiikassaan.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.