Mainos

Soini: Kuulo on ruvennut paranemaan eri puolilla

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini odottaa alkavasta päivästä pitkää. Nyt on aika kuunnella kaikkia puolueita ja kartoittaa mahdollisuuksia.

Soini kertoi MTV3:n Huomenta Suomelle, että perussuomalaiset ei lähde hallitukseen, jollei politiikan linja muutu.

– Suomen linjan on muututtava Euroopassa kriittisemmäksi. Meidän on pidettävä huolta Suomen rahoista ja Euroopan rahoista, Soini jyrähtää, ja kritisoi myös mallioppilas-asetelmaa.

Soinin mielestä Jyrki Kataisella on suurimman puolueen johtajana oikeus jatkaa hallitustunnustelijana. Hänelle ei henkilökohtaisesti ole väliä, kuka neuvotteluja johtaa, vaan kyse on poliittisesta linjasta.

– Linjan pitää siirtyä perussuomalaisten suuntaan. Nyt kun on kuusi viikkoa jo vaaleista mennyt, on kuulo alkanut parantua eri puolilla, Soini sanoo.

– Kovasti on koitettu ja ei ole onnistuttu. Six-päkki hajosi, kun siitä otettiin pullo pois.

"Katsotaan rauhassa"

Soini painottaa, että nyt on katsottava rauhassa mihin suuntaan asiat kehittyvät. Yksi asia on varma: perussuomalaisia ja vihreitä ei samassa hallituksessa nähdä.

Soini ei myöskään usko, että 105 edustajan hallitukseen mentäisiin. Hallituksessa olisivat vaalit hävinneet porvaripuolueet höystettynä kristillisdemokraateilla.

– Vihreillä on tuossa hallituksessa sellainen vaa´ankieliasema, että kukaan järkevä pääministeri ei aja itseään siihen, Soini sanoo.

Katso perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin haastattelu: (Huomenta Suomi 6.6.2011)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.