Mainos

Soini kritisoi: Meistä uutisoidaan epäoikeudenmukaisesti

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini haluaisi enemmän uutisia puolueen tekemästä politiikasta kuin joidenkin perussuomalaisten möläytyksistä.

– En hyväksy sitä, että perussuomalaisista annetaan sellaista (rasistista) kokonaiskuvaa. Teemme paljon esityksiä, pidämme hyviä ryhmäpuheita, näistäkin mielellään lukisin. Uskon, että oikeudenmukainen kohtelu kohtaa jossain vaiheessa meitä kaikkia, Soini puhui Huomenta Suomen Torstaikabinetissa.

Esimerkiksi vihreitä ei Soinin mukaan kritisoida mediassa ollenkaan.

– Pitää olla tasapuolinen kohtelu. Jos teemme virheitä, meitä saa arvostella, mutta samalla tavalla kuin muita puolueita.

Keskustapuolueen äänenkannattajalehti Suomenmaa kirjoitti eilen pääkirjoituksessaan, että perussuomalaiset elättelevät suojissaan äärioikeistolaista kuppikuntaa. Soini kiistää, että hänen johtama puolue antaisi julkisuuteen rasistista viestiä.

– Kepulla on hätä, koska siellä puheenjohtaja lähti kahden vuoden jälkeen nostelemaan. Siellä on kova sisäinen valtataistelu. Kepu haluaa häivyttää osuutensa Kehittyvien maakuntien Suomi -sotkusta. Tietenkin se viskasee perussuomalaisia kivellä.

– Mutta keskustalainen kuntapoliitikko erotettiin. Siitä oli pieni juttu Helsingin Sanomissa. Kuinkahan suuri juttu olisi, jos vastaavasta olisi erotettu perussuomalainen.

(MTV3)

Katso perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin haastattelu Torstaikabinetissa: (Huomenta Suomi 19.4.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.