Mainos

Soini itsevarmana kohti kuntavaaleja

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini lähtee itsevarmana syksyn kuntavaaleihin. Soini povaa jytky kakkosta. Tavoitteena on puolueen aseman vakiinnuttaminen valtakunnallisesti.

–Olemme menossa kohti suurta kuntavaalivoittoa. Tämä näkyy erittäin hyvin eri puolilla Suomea.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Soini patisi puolueväkeä kuitenkin tehostamaan kuntavaaliehdokkaiden hankintaa. Ehdokkaita tarvitaan vielä tuhat lisää. Soini on haastanut jokaisen kansanedustajan hankkimaan kymmenen kuntavaaliehdokasta puolueelle.

–Teuvokin (Hakkarainen) on hommannut lähes viisikymmentä.

Eurokriisillä kuntavaaleihin

Soinin joukot aikovat hyödyttää eurokriisin myös kuntavaaleissa. Soini uskoo, että Espanja on kohta EU:n sylissä 300 miljardin apupaketin kanssa.

–Mitä tapahtuu seuraavaksi? Espanjan valtion pyyntö talousavulle tulee tämän syksyn aikana. Kysymys on siitä, tuleeko se ennen vai jälkeen kuntavaalien. Silläkin on jonkinlainen merkitys.

Soinin mukaan myös euromyönteisessä kokoomuksessa on havahduttu pahenevaan tilanteeseen.

–Missä on koppava ja ylimielinen kokoomus? Sitä ei ole missään. Hekin ovat tajunneet, että paatti vuotaa.

Takiaispuolueille kyytiä

Soini vastustaa hallituksen aikeita leikata kilometrikorvauksia. Myös hallituksen apupuolueet RKP ja kristillisdemokraatit saivat kyytiä. Soini ihmettelee miten Suomen turvallisuus eli armeijan säästöt sekä poliisiuudistus ja liikkuvan poliisin mahdollinen lakkauttaminen on annettu valtaan takertuvien "takiaiaispuolueiden" hoidettavaksi.

–Miksi kokoomus ja SDP ei johtavina hallituspuolueina ota vastuuta Suomen turvallisuudesta. Siksi koska ne teettävät tämän kelvottoman työn näillä takiaisapupuolueilla.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on koolla Savonlinnassa. Kansanedustajat kokoustavat Olavinlinnan juhlavissa tiloissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.