Mainos

Soini ehdokkuudestaan: Minusta on hyvän maan isäksi

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kertoo blogikirjoituksessaan pohtineensa presidenttiehdokkuuttaan niin Suomen, oman puolueensa kuin itsensä ja läheistensä kannalta.

– Tasavallan Presidentin tehtävä on kansakunnan kannalta tärkeä. Mikäli Suomen kansa minut siihen valitsee, tunnen, että pystyn tehtävän hoitamaan. Minusta on hyvän maan isäksi.

Puoluettaan ajatellen Soini toteaa tuovansa perussuomalaisuuden presidentinvaaliin.

– Tiedän mitä Perussuomalaisuus on ja mitä se ei ole. Tuon Pidän tärkeänä, että Perussuomalaisten kannattaja voi äänestää puolueensa ehdokasta. Hän tietää, mitä saa vastineeksi äänelleen.

Soini toteaa lisäksi tuntevansa jo vaalitaistelun sekä sen edellytykset ja haluavansa siksi taistella oikeiksi katsomiensa asioiden puolesta.

– Tunnen julkisuuden luonteen; hyvässä ja pahassa. Puolueen puheenjohtajana ja presidenttiehdokkaana tekemiseni punnitaan tarkasti julkisuudessa. Olen tähän valmis.

Läheisilleen Soini toivoo silti rauhaa medialta ehdokkuudestaan huolimatta.

– Ehdokkaana olen minä, ei perheeni eivätkä vanhempani. Toivon, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan, he eivät osallistu kampanjaan, eivätkä anna haastatteluja.

Katso Vesa Kallionpään juttu (Seitsemän uutiset 24.9.2011)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.