Sofia Belórf kiistää Seiskan uutisen kesähäistä: "Minua ei olla kosittu tai häistä edes puhuttu"

Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä – tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet 5:12
Sofia Belórf jätti vankilass istuvan poikaystävänsä - tässä suhdekohun viimeisimmät käänteen. Katso video!

Julkisuuden hämmentävässä suhdesopassa mukana oleva Sofia Belórf kiistää avioliittosuunnitelmat liikemies Stefan Thermanin kanssa.

Seiska uutisoi tänään torstaina 15. toukokuuta, että seurapiiritähti Sofia Belórf olisi pian kihlautumassa liikemies Stefan Thermanin kanssa. Myös kesähäät ovat Seiskan mukaan mahdolliset.

Fitnesskaunottarena tunnettu Belórf kiistää hääuutisen omalla Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä. Kuvassa nainen istuu penkillä juhlapuvussa.

– Viime kesänä aivan ihanissa häissä... Nyt on kyllä ihan ”paljastettava” että minua ei olla kosittu tai häistä edes puhuttu, eli tietääkseni olen korkeintaan häävieraana tulevanakin kesänä, Belórf kertoo julkaisussaan.

Belórf ja Therman ovat liikkuneet viime viikkoina tiiviisti yhdessä, sillä molemmilla on erot takanaan. Belórf erosi liikemies Niko Ranta-ahosta reilu pari viikkoa sitten. Therman ja julkkiskaunotar Martina Aitolehti erosivat pääsiäisenä.

Belórf ja Therman eivät ole myöntäneet, että seurustelevat. Aitolehti julkaisi kuitenkin viime viikolla Instagramissa videon, jossa Belórfin Bambi-koira on hänen kotonaan.

Lue myös:

    Uusimmat