Snoop Doggista saippuatähti

Rapin pahapoika, Suomessa keväällä 2007 P Diddyn kanssa vieraillut Snoop Dogg on siirtymässä ainakin hetkeksi musiikkibisneksestä saippuaoopperoiden maailmaan, kertoo PageSix.com.

Tämän tästä virkavallan kanssa kahnauksissa ollut Dogg vierailee muutaman jakson ajan jo 40. vuotta pyörivässä One Life To Live -saippuasarjassa. Näyttelemisen lisäksi Dogg on lupautunut myös tekemään sarjaan uuden version tunnuskappaleesta. Riiminikkari itse on varsin innoissaan uudesta aluevaltauksesta.

- Olen ollut One Life to Live -sarjan fani pienestä pitäen. Äitini katseli sitä aina, kun olin lapsi, uuden Ego Trippin' -nimisen albumin vasta julkaissut Dogg selitti mieltymystään.

Hiphop-tähtien vieraileminen saippuasarjassa ei ole mikään uusi juttu. R'n'b-tähti Usher esiintyi aikoinaan Kauniit ja rohkeat -sarjassa. Myös Kwan-yhtyeestä ja Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta tuttu Mariko Pajalahti on näytellyt saippuasarjassa. Ennen läpimurtoaan musiikkimaailmassa hän näytteli tovin suosikkisarjassa Salatut elämät.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat