Snoop Doggille biisin tehnyt suomalaistuottaja: Tästä on hyvä jatkaa

Tuottaja Sakke Aalto, 27, pääsi tuottamaan Snoop Doggille kappaleen. Aalto paljastaa tahtoneensa kappaleen idolinsa käyttöön.

Aalto kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille kirjoittaneensa muutamia kappaleita Snoop Doggille. Yhdysvaltoihin toimitetut miellyttivät legendaarista hiphop-tähteä ja yksi kappale päätyi levylle. You're Gonna Luv Me -nimellä kulkenut kappale päätyi Snoopille Aallon yhdysvaltalaisen yhteistyökumppanin kautta.

– Valitettavasti en itse tunne miestä henkilökohtaisesti, Aalto vitsailee.

Suomessa huippuartisteja jo vuodesta 2004 tuottanut Aalto kertoo olleensa Snoop Doggin fani jo pitkään, aina 1990-luvun puolivälistä. Tähän tietoon Aalto ei osannut sanoa, onko luvassa lisää kansainvälistä huippuyhteistyötä.

– Täältä ei ole helppoa lähteä viemään musiikkia. Yhdysvalloissa on niin paljon hittituottajia, joita mielellään käytetään, tuottaja toteaa.

– Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, voi olla helpompi saada musiikkia eteenpäin kansainvälisesti. Nämä asiat ovat kuitenkin aina tuurista kiinni.

Snoop Dogg on nauttinut suurta menestystä jo lähes 20 vuotta, joten luulisi tuottajallekin tulevan sievoiset summat menestyksestä? Ajatuksen kuullessaan Aaltoa alkaa naurattaa. Hyvin rahaa saattaa tulla, jos kappaleesta tehdään single.

– Moni ajattelee, että tässä on hyvät rahat pelissä. Ei ne summat ole ikinä niin isoja, mitä ihmiset luulevat, Aalto toteaa lopuksi.

(MTV3–HANNE KAUTTO)

Lue myös:

    Uusimmat