Smashin 8. jakso: Vallankaappaus

Huonosti menneiden harjoitusten jälkeen tunnelma työpajassa on kireä. Harjoituksista ovet paukkuen lähtenyt Ivy ei tiedä mikä hänen tulevaisuutensa Marilyn-musikaalissa on.

Derek tapaa Karenin salaa Tomilta ja Julialta. Hän kertoo, että miettii musikaalille uutta suuntaa uuden kappaleen muodossa. Hän paljastaa, että hän pohtii myös olisiko Karen sittenkin parempi Marilynin rooliin.

Julia tapaa Michaelin ja mies arvaa, että hän on saamassa potkut musikaalista. Michael vastaa, että ellei häntä potkittaisi pellolle, hän lähtisi itse. Mies on vihdoin ymmärtänyt mitä on riskeerannut suhteellaan Juliaan.

Eileen muuttaa uuteen asuntoon ja saa muuttoapua tyttäreltään Katielta, joka on saapunut yllätysvierailulle. Katie on matkustellut ympäri maailmaa, mutta on palannut kotiin kertomaan äidilleen, että sai isältään suunnattoman summan rahaa. Hän epäilee isänsä huijanneen rahat Eileeniltä.

Epäilevä Karen tapaa Derekin äänitysstudiolla ja suostuu laulamaan uuden uuden kappaleen vasta nähdessään, että OneRepublic-bändin keulakuva Ryan Tedder on mukana uuden kappaleen säveltämisessä.

Ivy on huolissaan, sillä ei ole kuullut mitään musikaalin tuottajalta. Kuorolaiset yrittävät piristää häntä viemällä naisen keilaamaan. He saavat Ivyn laulamaan kappaleen Dance to the Music.

Kaiken salailun keskellä Ellis tuntuu olevan ainoa, joka tietää mitä on tekeillä. Hänestä on tullut Eileenin uusi assistentti. Uudessa asemassa Ellis saa kuulla mielenkiintoisia keskusteluja ja päättää sekoittaa soppaa. Hän paljastaa Ivylle, että Karenista kaavaillaan uutta Marilynia. Ivy on raivoissaan.

Derek ja Eileen kutsuvat Tomin ja Julian katsomaan musikaalin uutta yllätysnumeroa. Hänen mielestään siinä on Marilyn-musikaalin uusi suunta. Karen esittää rajun ja seksikkään Touch Me -kappaleen, joka järkyttää säveltäjät. Ellis ja Ivy katselevat piilosta miten uusi musikaalinumero sekä Derek ja Eileen haukutaan lyttyyn. Eileen tajuaa, ettei kappale sovi musikaaliin ja pyytää anteeksi.

Derek ei kuitenkaan suostu muuttamaan suunnitelmiaan tehdä Marilyn-musikaalista räväkämpi. Hän ja Derek riitelevät asiasta ja käy ilmi, että miehet olivat ennen hyviä ystäviä. Sitten Derek meni arvostelemaan Tomia julkisesti.

Eileen pohtii musikaalin tulevaisuutta. Julia ja Tom jatkavat säveltäjinä ja käsikirjoittajina. Hänen mielestään Ivy on loistava, mutta musikaali tarvitsee tähden, jos he haluavat päästä Broadwaylle.

Tom kertoo surulliselle Ivylle, että hän on menettänyt Marilynin roolin. Myöhemmin Derek saapuu lohduttamaan Ivya ja selittää uuden suunnan olevan tarpeellinen shown menestyksen takia. Ivy antaa anteeksi ja heidän suhteensa jatkuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja