Smashin 5. jakso: Tuhmuuksia

Vaikka Julia yrittää piilottaa tunteensa Michaelia kohtaan, hän suostuu kuitenkin tapaamaan miehen työn merkeissä. Ensin tunnelma on jäätävä, mutta lopulta Julia rentoutuu ja alkaa flirttailla Michaelin kasnsa.

Tom ja Jon ovat jo toisilla deiteillä. Lakimies ja säveltäjä yrittävät löytää yhteisiä puheenaiheita, sillä eivät halua välillään olevan vain fyysistä viehätystä.

Leo soittaa äidilleen, mutta Julia ei vastaa puheluun. Poika on joutunut vaikeuksiin ja pyytää Tomia hakemaan hänet poliisilaitokselta. Leo on otettu kiinni huumeiden hallussapidosta. Onneksi mukana on lakimies Jon, joka hoitaa tilanteen ja Leo pääsee vapaaksi.

Marilyn-musikkaalin harjoitukset etenevät hyvin, kunnes Derek keskeyttää Ivyn esityksen. Hänen mukaan naisen äänessä ei kuulu tarpeeksi Marilynin vibrato. Derek pyytää Karenia esittämään kappaleen Happy Birthday. Karenin esitys on virheetön ja Derek pyytää häntä opettamaan tekniikkansa Ivylle. Myöhemmin Ivy tylyttää Karenia sanoen, ettei Karen halunnut roolia tarpeeksi.

Julia työskentelee kotoa käsin pitääkseen silmällä Leoa. Murjottava teinipoika ei suostu puhumaan äitinsä kanssa pidätyksestä, tai myöntämään miten vakava tilanne oli. Hän kuitenkin lupaa, ettei mitään sellaista tapahtu uudelleen. Julia pelkää, että Leon rikosrekisteriin voisi tyssätä vanhempien adoptiohanke.

Derekin ikävä asenne Let's be bad -kappaleen harjoituksissa hermostuttaa Ivyn. Ahditunut nainen ei pysty muistamaan laulun lyriikoita ja alkaa itkeä. Lopulta hän kokoaan itsensä ja esittää kappaleen upeasti. Derek ei kuitenkaan vaikuta vieläkään tyytyväiseltä.

Michael ilmestyy Julian kotiovelle ja kutsuu itsensä illalliselle. Leo, joka ei tiedä mitään äitinsä ja Michaelin romanssista, on iloinen nähdessään miehen. Illan päätteeksi Julia hätistää Michaelia lähtemään, mutta mies on vastahakoinen.

Karen murehtii omaa kiltin tytön imagoaan poikaystävänsä kanssa. Hänen mukaansa Marilynin seksuaalisuuden korostamisen ei pitäisi olla musikaalin menestyksen salaisuus. Dev heittää vettä myllyyn pyytämällä Karenia pukeutumaan seksikkääseen asuun. Karen saapuukin Devin työjuhlaan viimeisen päälle laitettuna ja esittää It's a Man's Man's Man's World -biisin.

Ivy lähtee tapaamaan Derekiä otettuaan muutaman lasin alkoholia. Hän kysyy mieheltä miksi tämä on kohdellut häntä huonosti harjoituksissa ja ollut niin tyytymätön. Derekin mukaan hänen tunteensa Ivya kohtaan eivät saa vaikuttaa työhön. Heidän täytyy pitää yksityiselämänsä erillään töistä. Pari päättyy suutelemaan.

Karen saapuu flirttailee Devin työjuhlassa poikaystävänsä kollegan kanssa ja saa kuulla, että tämä hakee samaa ylennystä kuin Dev.

Julia saattaa Michaelin ulos kodistaan ja jää tämän kanssa odottamaan taksia. Michael yrittää edelleen hurmata Julian ja laulaa tälle A Song for You -kappaleen. Vihdoin Julian itsehillintä pettää ja hän antaa periksi houkutukselle. Pari päättyy suutelemaan. He eivät huomaa, että Leo näkee kaiken ikkunasta...

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja